Ritt rapport

Les om Okserittet på facebook:

Påmelding & resultater leveres av:

Klikk på knappen for påmelding.

2019


Vinner av NorgesCup Triatlon 2019


Søndag 29.september var siste triatlon-konkurranse i år, og ble arrangert i Risør.


Her ble trofeene for årets Norges Cup delt ut. Cupen avgjøres med poengfordeling og resultater gjennom hele sesongen.


Vår egen Julie Jespersen Hansen, klasse juniorer (17 - 19 år), vant årets Norges Cup som første års junior.

Hun har deltatt i 5 konkurranser, vunnet 3 og har to 2. plasser.


Ikke nok med det, men i august vant hun NM som i år ble arrangert i Son i Akershus.


Resultatmessig har 2019 vært et særdeles bra år med tanke på at hun stiller som yngste utøver i klassen.


Klubben gratulerer med det flotte resultatet som nok vil inspirere både deg selv og klubbens øvrige deltakere i årene som kommer.Sykleklubben har fått en Norgesmester!


Lørdag, 29.06.2019: En fantastisk dag i Son i Akerhus! Flott arrangement og nydelig vær.

Etter fantastisk svømming kom Julie opp som nummer tre av vannet, kun slått av to landslagsutøvere i seniorklassen. I dag syklet hun bra, men rotet litt i skiftesonen 😊🙈 Likevel holdt det til seier i Norgesmesterskapet for juniorer i Son 2019.

Håkon Sakariassen: RR fra Xtri VM/Norseman 2019


Svømmingen min er der jeg har mye å hente, og jeg synes den var godkjent. 57 minutter er normalt en ganske god tid på 3800 m, men vi hadde medstrøm denne dagen, som hjalp oss ganske godt.


Skiftesonen min gikk raskt unna, og jeg følte meg sterk i starten av syklingen. Jeg fant tidlig en god rytme, og kunne fokusere på å holde intensiteten min og få i meg næring opp til Dyranut. Fra Dyranut til Geilo slet jeg med å få noe særlig trøkk i pedalene, og mulig 280 + watt i snitt opp til Dyranut hadde kostet mer enn jeg trodde. Jeg slet med å holde 250-60w i bakkene fra Geilo og opp til toppen av Imingfjell, og hadde ingen styrke på flatene. Ikke min dag på sykkelen, selv om jeg fikk fantastisk support av Asle og Theis hele veien. Jeg endte opp med 218w i snitt og 237 normalisert kraft på 5t 37min sykkel.


Ut på løp følte jeg meg bedre, og kunne holde planlagt tempo de første 25-26km til bunnen av bakken (4:30min/km). Varmen fra Austbygdi og inn til Zombie Hill ble en stor utfordring, som supportteamet mitt taklet svært bra. Jeg fikk svamper og is samt ernæring hele veien for å kunne holde meg så bra som mulig.

Dessverre ble det vanskelig å få i meg nok næring i varmen, og jeg følte meg “tom” i bunnen av bakken.

Etter å ha skiftet fra Maurten som er ernæringen jeg kjører på, til cola og salt chips, følte jeg meg etter hvert bedre. Asle holdt humøret oppe, og vi kunne øke tempoet igjen siste 4km fra grinda og opp til toppen av Gaustadtoppen. I mål på 11 timer og 2 minutter, og 13.plass i et sterkt VM felt.

Sesongplan 2019 for Håkon Sakariassen


Etter 3.plass i Ironman Wales i september 2018, så jeg hvor nærme jeg var til å kvalifisere meg til VM på en lite optimal oppladning etter kragebensbruddet. Siden da, har jeg lagt ned i overkant av 700 treningstimer for å ha mulighet til å hevde meg i årets sesong. Etter seieren i Ironman Sør Afrika, skiftet jeg fokus mot Ironman VM på Hawaii. Årets store mål.


Jeg reiser ikke til Hawaii for å delta. Jeg drar dit fordi jeg vet at jeg har en god mulighet til å være med å kjempe om topp 3 i verden i klassen min. Gjennomføringen min i Norseman bekreftet også dette, selv om det er svært mange ting som må være bedre om jeg skal hevde meg på Kona.


Opptreningen startet for alvor i dag, mandag 19.august, og 54 dager til den store dagen. Dette vil gi meg akkurat 6 solide uker med trening, før avreise og nedtrapping 29.september. I denne perioden vil jeg legge ned rundt 130 timer trening, og forhåpentligvis være i mitt livs form 12.oktober.

Bilder av Julie Jespersen Hansen under Europacupen i Polen sammen med juniorlandslaget i 2019.

2018


Bilder av den seirende Julie Jespersen Hansen under TriQuart i Kristiansand

201X


Under redigering.


Triathlon sesongen er nå i gang for fult og våre unge triathleter har allerede vært i aksjon flere ganger.


Forrige helg var det Bryne Triathlon og her tok Lyngdal de to øverste plassene i klassen 13-16 år.

Martine vant etterfulgt av Gunn-Marit.

NM Triathlon 12.06

Vi kan nå stolt si at vi har 2 norgesmestere i triahlon fra Lyngdal!!

Klasse 13-14 år ble vunnet av Julie Jespersen Hansen

Klasse 15-16 år ble vunnet av Martine, med Gunn Marit på 2 plass.


En kjempe prestasjon av alle sammen!!